ADMİB Kesinleşen Genel Kurul Listesi

Mersin, 31/03/2021

Sayı: 17812098-TİM.AKİB.GSK.SAN.2021/148-1857
Konu: KESİNLEŞEN GENEL KURUL LİSTESİ HK.

Sayın Akdeniz Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Üyemiz,
İlgi: 25.03.2021 tarih ve 1740 sayılı yazımız.

İlgi'de kayıtlı yazımız ile Akdeniz Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği'nin 08-09 Nisan 2021 tarihlerinde Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Limonluk Mah. Vali Hüseyin Aksoy Cad. No:4 33120 Yenişehir/MERSİN adresinde gerçekleştirilecek 2019-2020 yılı Olağan Mali Genel Kuruluna üye yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile iştirak edebilecek Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği üyelerimizin listesinin web sayfamız www.akib.org.tr adresinde “Duyurular” bölümünde 26-28 Mart 2021 tarihleri arasında 3 (üç) gün boyunca siz üyelerimizin incelenmesine sunulacağı, ilan süresi içinde Genel Kurul listesine yapılacak olan itirazların takip eden 2 (iki) gün içinde karara bağlanacağı ve Genel Kurula katılma hakkını haiz üyeleri gösterir nihai listesinin ilk toplantı tarihinden 7 (yedi) gün önce web sayfamız www.akib.org.tr adresinde “Duyurular” bölümünde ilan edileceği bildirilmiştir.

Buna istinaden, 31.03.2021 tarihi itibarı ile Akdeniz Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Genel Kuruluna, üye yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile iştirak edebilecek kesinleşen genel kurul listesi www.akib.org.tr adresli web sayfamızın “Duyurular” bölümünde ilan edilmiştir.

Bilgilerini rica ederim.

Mehmet Ali ERKAN
Genel Sekreter

Ek: Akdeniz Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Kesinleşen Liste Hk.

İlgili Dosyalar

Ek.pdf3,90 MB